Gå til innhald

På plass.

august 21, 2007

Sånn nokonlunde i alle fall. Det gjorde godt å ha lørdagen fri. Me vandra planlaust rundt i sentrumsgatene i sommarsol, med eit skarpt drag av haust, og såg på begynnande valkamp, gatemusikantar og tresko med påtrykte lam frå birkenstock.

Musikken tona frå gatemusikantar og butikkar: Living la vida loca, O la paloma blanca, The bananaboatsong og Billy Brown, you are a victim of your time. Me åt mongolsk mat på ein liten restaurant og drakk te med svigermor og svigerfar.

Sundagen var ein lang og roleg togtur, denne gongen i rett kjøreretning med liturgikompendium, bunadsbroderi og ei indisk bok. Så bar det rett opp frå perrongen til intensiv planlegging av første skuledag.

Og sidan då har tida gått i eitt med oppstart av skule og kulturskule, tusen små tannhjul som skal på plass, og som helst skal gripa inn i einannan til rett tid. Innimellom har eg teke i mot gode klemmar, lese elevloggar, delt ut bøker og sett standardar. Etter to døgn i sentrifugen landa eg i ettermiddag på ein uterestaurant i haustsol i lag med Jan Ivar for å legga ein slags årsplan for teatergruppene våre.

Og ja, eg trur eg har landa med beina på jorda etter noko som er eit av dei mest krevande akrobatnummera i årshjulet vårt: Oppstart av eit nytt skuleår.

Heidi

From → Uncategorized

2 kommentarar
  1. Torhild permalink

    Krevande akrobatnumre er ofte høgdepunkt! Heldige me som lever intense liv i manesjen…på skikkeleg!!! Eg har lysgrøn bunadtråd og oppskrift som ligg og ventar på deg!!

  2. Heidi: permalink

    Eg veit…
    Fint å ha noko å gle seg til

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: