Gå til innhald

X-ar og Y-ar.

Same kor livsvane me er, så består livet av fleire ukjende enn kjende faktorar. Her sit eg i mitt eige kjende hus og skriv, medan den eine katten, som ofte har lyst til å vera med under skriving, vekselsvis ser på skjermen og vekselsvis trykkjer på tangentar med labbane sine slik at eg må viska ut… Fordi internett av ukjende grunnar er ustabilt hos oss for tida, skriv eg to-tre setningar, lastar opp, og er like spent kvar gong eg trykker på updateknappen om det eg har skrive blir lagra.  Desse siste setningane kan vera fulle av stavefeil for det eg veit, for katten stenger vegen.

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: