Gå til innhald

Fortel meg historiar om livet.

juli 8, 2009

Reisedagar med innlagde flyturar er spesielle dagar for meg. Eg trenar meg i det at andre har kontrollen. Eg har ikkje vore spesielt bekvem med turar langt oppe i lufta, men det blir lettare og lettare for meg. Livet eller englane eller kven det var lot meg sitja ved sida av ein person som eg ville ha handplukka om eg hadde sjansen. Faktisk vart det slik begge distansane, og eg tok meg i at eg sat der og kikka ned og studerte landskapet under meg med glede og interesse. Det er store, store framskritt.

Eg er vel framme og trygt installert ved Hacienda del sol, som det heiter lokalt her. Dei har forandra ein del sidan sist eg var her, her er fin kafé og fin sansehage med froskar og fiskar. Eg har ei heil leiligheit heilt aleine, og skal testa ut kor ryddig og ordentleg alt skal vera der, all den tid ingen andre rotar…

Eg har vore i lag med barnegruppa mi i dag, og det fungerte veldig bra. Det er godt at me er i gang, eg slappar betre av etter at me er i svevet. Me trudde at me hadde det veldig varmt heime, men det er dette som er varmt. Eg likar varme. eg trur det blir symjebassenget neste. Eg sit i resepsjonen saman med Torhild, ho arbeider og eg skriv. Livet er godt.

Heidi

From → Uncategorized

2 kommentarar
  1. Skylla permalink

    Låter fint! 🙂

  2. Heidi permalink

    Ja, fint. Luksus å finna kvilepulsen aleine. Og litt uvant.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: