Gå til innhald

Ord i natta…

februar 16, 2007

Det regnar på ruta mi, og vinden lagar vindlydar kring hushjørnet. Eg har hatt ferie i snart elleve timar. Det kjennest bra. Først var det ut og spela teater, og så eit kort møte på jobb før livet opna seg og vart ferie…

Her må ryddast og ordnast og pakkast og tenkjast, og om ca tolv timar reiser me ut til flyplassen. Nå har eg hatt ein god kveld i lag med venninnene mine i litteraturgruppa. Det er alltid så godt å vera i lag med dei.

Eg fekk ein telefon frå ei eg kjenner som har det vanskeleg. Eg lova å koma innom henne ein snartur, før eg reiser i morgon. Av og til er ord alt for små, og nokre gonger går den gode viljen seg heilt vill fordi ein kjenner seg tilkortkomen. Men kanskje ein ikkje skal undervurdera bare det å visa at ein ynskjer alle gode ting ,sjølv om ein ikkje maktar å snu noko som kjennest som ein håplaus situasjon for nokon ein er glad i.

Regnet vaskar rutene mine, og mørket ligg tett rundt huset. Dersom alt går som det skal så skal lørdagskvelden nytast i København. Det skal bli så fint.

Heidi

From → Uncategorized

2 kommentarar
  1. Tintomara permalink

    Ha så kul i Köpenhamn! Och du, en kram kan göra underverk när man har det jobbigt. Det betyder säkert mycket att du kommer dit en sväng.

  2. Heidi: permalink

    Tusen takk, Tintomara.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: