Gå til innhald

Planleggingskveld nummer to

mai 22, 2007

her på jobben. Eg har laga leselekser om jernalderen og vore ute og handla meg litt salat. Nå sit eg her og tygg, og prøver å henta meg inn før møtet med timeplanar og årsplanar…

Det er intenst, men dagen har vore veldig fin så langt. Eg har hatt tre timar om bronsealderen i tre ulike klassar, og dei har vore veldig interesserte. Nå er eg søvnig, men får få meg litt kaffi. Eg får håpa toppetasjen min fungerere eit par timar til. Leggja meg tidleg i dag, ja…

Nå får eg pakka meg nedover mot personalromet snart. Me kom lenger i går enn eg hadde tord å håpa på, så i beste fall kjem me veldig godt på veg nå. I eit friminutt hadde eg vakt på fotballbanen. Eg gjekk der i forsommarregn og såg at der var ungane med på spelet enten dei kunne norsk eller ikkje, og same kva problem dei elles slit med. Eg blei rett og slett ein slags fotballfan…

Nyt kvelden enten du har fri eller skal jobba…

Heidi

From → Uncategorized

4 kommentarar
 1. May-Lis permalink

  Hei Heidi. GRATULERER MED DAGEN. :-). Kjekt å lese det du skriver.

 2. Heidi: permalink

  Tusen takk, May-Lis?

 3. Torhild permalink

  Wie immer….. Gralla med vel overstått, gode ven! Me fer til dejlige Danmark – snakkast etter pinse!

 4. Heidi: permalink

  Torhild:Ikkje vel overstått endå, men akkurat nå. Skal du ut og reisa nå igjen? Heldige deg.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: