Gå til innhald

Månen setter i vannet

mai 24, 2007

sine sprikende tær, alt betyr noe annet,
ingen vet hva det er…

Dette er ikkje mine ord, dei er Inger Hagerup sine… Det var bare det første som kom til meg då eg skulle skriva i dag…

I dag var eg mykje vaknare enn i går, og det kjendest bra. Skuledagen gjekk med til keramikk og historie, og begge deler er noko det er lett å leggja sjela si i. Men det som interesserer meg endå meir enn fag, er alle desse sprell levande ungane eg er sett til å dela dagane mine med. Det krever eit visst overskot å ta i mot alt livet dei ber med seg, men det gjer dagane mine utruleg innhaldsrike.

Eg stakk av i lag med Jan Ivar så fort eg kunne. Me åt lunsj på den nyaste utestaden her i småbyen. Det vart ein liten fredeleg time medan me fekk oversikten over kva me måtte ordna før øvelsen. Me fann ut at det einaste me verkeleg trong nå, var eit termometer til å måla feberen på Jeppe i baronen si seng, og ein knallpistol som baronen skulle skytast med i den siste scenen. Eg investerte 100 kroner i ein knallpistol og opplevde ei viss skuffelse over at smellet når ein skaut høyrdest meir ut som eit klikk enn som eit pistolskot… Men kålhovudet frå sist veke kunne me bruka om igjen…

Vel oppe på skulen konstaterte me at skulen ikkje eig sjampanjeglas, så det må me ha med oss heimefrå. Under øvinga dukka det opp eit stort og uventa skjær i sjøen, men me får håpa at det heile ordnar seg.

Sunniva trong litt inspirasjon og assistanse til skrivedagen ho skal ha i morgon på skulen, så heilt fri var eg ikkje, sjølv om eg kom heim sånn etterkvart. Kjærasten min, som er langt meir framsynt enn meg har allereie oppretta ein reiseblogg til Canada-USA turen. Halvard vil høyrast i engelske sterke verb, og Odd Christian vil chatta på nynorsk for å varma opp språket til i morgon. Treng ikkje Ingrid hjelp til noko, mon tru?

I morgon har eg fri, så då er det på sett og vis helg att… Her går det unna… Og nå blir eg kalla ned for å beundra Halvard sine veksande rumpetroll som sym rundt i ein balje på romet hans…

Heidi

From → Uncategorized

2 kommentarar
  1. Du er en engel for alle oss som trenger deg =) Selv om du ikke trenger å gni det inn at du har fri i mårå når andre må i Bergenshallen (i seks tima) for å testas i nynorsk, grammatikk, elevtekstanalyse o.l.

    KLEM

  2. Heidi: permalink

    Det var vakkert sagt Odd Christian. Nå sender eg varme og tankr til Bergenshallen. Tok du i mot.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: