Gå til innhald

Operaundervisning.

januar 31, 2009

Dag to kjennest det omtrent som å gå til jobb når me passerer gangbrua over til operahuset. Ein journalist er der for å skriva om oss. Eg skal klatra opp på ein marmorkloss som er glatt av vatn og frost. Eg sklir og slår leggen hardt mot kanten. Ikkje prøv på å klatra over kjettingen for å spasera på marmortaket når det er vinter. Glatt marmor er livsfarleg.

Denne dagen får ungane ei omvisnig medan dei fleste av oss vaksne får ein avslappande ventetime i foajeen. Så er det operaundervisning. Eg kjenner at operainteressen stig mange hakk i det vesle fylgjet vårt. Eg må prøva å få med meg forestillingar. Dei siste timane før ungane skal på flytoget i retning heimover blir det meir handling og handling og handling. Mange verkande føter før mission completed.

Heidi

From → Uncategorized

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: