Gå til innhald

23.mai

mai 23, 2009

er inne i skumringstimen, og internett virkar og virkar ikkje annankvart minutt, så om dette blir posta nokongong er litt usikkert. Sidan eg vart fødd på denne datoen for ganske mange år sidan, har eg naturleg nok eit spesielt forhold til akkurat denne datoen.

Eg har fått blomar og skrivebok, og at Halvard fekk eg filmen om Brødrene Løvehjerte. Plutseleg låg det ein pakke i postkassen og med ein fin lillamønstra kjole frå Eva Mari. Eg er eit heldig menneske.

Det var att veldig mykje mat etter Sunniva si feiring i går, så me inviterte nokre av dei vennene som bur nærast oss til restemat klokka tre. I sist veke vart Laila og Olav mormor og morfar til vesle Livia, og Gunna og Hanne Lise mormor og morfar til vesle Emil. Derfor skunda eg meg til blomsterbutikken for å kjøpa to bittesmå oppsatsar, ein i rosa og ein i blått: Det må då vera verd å feira når barnebarn kjem til verda.

Og Arne kom innom med sånn omtrent den finaste buketten eg har fått nokon gong i lysegult og lyseblått og kvitt. Sidan dei andre antyda at det likna mest av alt på ein brurebukett, gjekk han til og med ned på kne ute på verandaen for å overrekka blomane. Etter ei kals veke med mykje regn, kjendest det godt å kunna sitja ute.

Eg har fått pengar og. Kanskje eg skal kjøpa meg ein syrinbusk? Syriner er noko av det finaste eg veit. Om eg hadde klart å ta vare på han og framelska blomar er eit anna spørsmål. Fingrane mine kunne med fordel vera grønare.

Nå er me ganske utlada både eg og kjærasten min. Mai månad er ofte litt av ei festereise, men dette året har feiringane omtrent kome oppå kvarandre. Konfirmasjon, henting på folkehøgskulen med avskjedsfest, 17.mai, tredobbel feiring av Sunniva sin 16-års dag og i tillegg feiring av min dag. Eg trur me skal tillata oss ei veldig roleg feiring av bryllaupsdagen vår på måndag…

Heidi

From → Uncategorized

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: