Gå til innhald

Glad, letta og trøytt…

mai 28, 2009

Men trøytt på ein annan måte enn i går og kvelden før.
Nå er premieren og andre forestilling av “Snedronningen” overstått. Eg er fornøgd og synest at elevane våre gjorde ein kjempeinnsats. I dei beste partia smelta skodespelarar, historie og scenebilete saman og vart til ein slags magi.

Det er dei magiske augneblinka ein håpar på når ein arbeider hardt med eit stykke i lange tider, så blir stykket fødd og alt er over. Det er som ei døgnflue som har vore puppe heile vinteren. I beste fall får ho fint ver denne eine, bestemte dagen ho har livets gave…

Nå har eg laga målprøve til i morgon, men andre enn meg skal gjennomføra han. Eg skal bare besørga teater heile dagen, og når kostyma er tekne av for siste gongen, og me har rydda dei vekk, skal eg møta Tove. -Og så skal eg sova. Lenge, har eg tenkt…

Heidi

From → Uncategorized

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: