Gå til innhald

Eg har fått dei andre ned hit.

juli 22, 2009

Dei andre vil seia kjærasten min, Sunniva, Halvard, syster og Vilde. Og dermed er eg i ein ny livssituasjon her nede. Det var veldig fint å sjå dei att.

Verda er forbausande lita, i dag traff eg min gode kollega Olaug på stranda, og akkurat nå tikka det inn ei tekstmelding på mobilen min om at Kapp- Ahl, heime i småbhyen min, startar sommarsalet på måndag. Heldigvis kjem eg ikkje til å vera der på måndag, så eg slepp å ta stilling til om eg skal ned dit og slita i shortsar og T- skjorter for å bli førstemann til kassen.

I går reiste den først gruppa med solgårdenturistar heim. Eg vinka farvel, og klemde alle dei flotte ungane i barnegruppa mi.
Det var rart å senda dei heim, og enda rarare var det at eg nokre få timar seinare skulle ta i mot ei ny gruppe barn som skal vera mine frå nå av.

Og sjølvsagt er dei heilt nydelege ungar… Gruppa er ulik den første med lågare gjennomsnittsalder og fleire gutar. Det blir fint det og. Fint på ein annleis måte.

I dag har eg bada i Middelhavet. Det var deilig og svalt og heilt nydeleg. Me gjekk ned, og då me kom fram var me varme, sveitte og tørste. Det var fint å kunna ta bussen heim.
Nå skal me ha leiarmøte.

Heidi

From → Uncategorized

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: