Gå til innhald

Luke 24

desember 27, 2010

Der låg julafta og glimra

Med relativt god tid

Sistedagsstress

Ei pannekake hos Jan Ivar

Julekveld på Tuhodel

Julafta er framleis ein rar og litt annleis dag. Dagen då me alle er litt ungar og litt på leit etter magien som av og til dukkar opp i alle sine liv. Og det var verkeleg litt magisk å sitja i det gamle huste på tu med masse snø og skikkeleg vinter i skogsholtet utanfor, med levande lys og dekketallerknar i gull, og eta deilig pinnekjøt med kålrabi og å opna pakkar saman etterpå. Me var litt halvsjuke hos oss. Halvard var litt betre enn dagen før, men Odd Christian vart gradvis ganske dårleg, og måtte kjørast heim til den heimlege sofaen etter julegåveopninga. Det er ein slags kombinasjon av forkjølelse og influensaliknande symptom som har kome til heimen. Bare Sunniva er så godt som heilt frisk fordi ho blei dårleg ei veke før oss andre. Men dei fleste av oss held oss på beina og er ved godt mot.

Heidi

From → Barna mine, jul, vinter

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: