Gå til innhald

Små iskrystallar på fortauet

desember 17, 2011

for nå er det plutseleg vindstille og minusgrader. Deilig. Det går langsomt opp for meg at nå er det rolegare dagar som kjem. I dag har eg nesten blitt ferdig med kalendarane som skal lagast. Me har hatt julebord med kulturskulelærarane heime hos Åse. Det var veldig triveleg med langbord dekka til tjue. I morgon er det kafébesøk med venninner. Eg har kjøpt inn ingrediensar som skal halda til kakemenn, krumkaker og risbollar. Så trur eg kanskje at eg for ein gongs skuld skal pynta tidleg til jul. Det blir bra.

Heidi

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: