Gå til innhald

Dei melder opphaldsver på yr

mai 8, 2012

og det er bra, for i morgon er det onsdag og utedag. Veret har vore kaldt i det siste med både snø og hagl i lufta. I dag var det litt sludd i stormkasta og regnet hølja ned midt på dagen. Nå er det jo slik i Norge at ingenting heiter dårleg ver, det heiter bare dårlege klede, og få investeringar har eg sett større pris på enn den vatterte skibuksa og regnkleda med plass til skigensar og fleire lag ull under. Dei har vore i flittig bruk heile skuleåret, og kanskje kan eg avrunda sesongen nå når me passerer midten av mai? Dagen hhar vore særs møblert med jobb der eg hadde med ein observatør møte, og  tre timars generalprøve på stykket me skal ha premiere på på torsdag, ein Roald Dahl- kavalkade med glimt av «Dustene», «Heksene», «Mathilda», «Charlie og sjokoladefabrikken» og «Georgs magiske medisin». Ein del av karakterane til Roal Dahl er noko av det mest vondskapsfulle som tenkjast kan… Det er dei eldste dramaelevane som skal ha forestilling, og stort sett klarte dei seg bra, men dette er eit veldig nervepirrande stadium i prosessen. Det går nemleg alltid opp for oss vaksne kor dårleg tid me har ei vekes tid før det går opp for ungane…

Eg har funne ryggsekken eg har leita etter ei veke, og konstaterer at eg har litt for mykje å tenkja på, det er eit typisk signal på akkurat det når eg rotar vekk ting slik eg gjer nå. Lettare overbelasta harddisk, men i morgon blir det ein rolegare dag, trur eg… Nå skal eg vera eit usedvanleg fornuftig menneske og leggja meg tidleg.

Heidi

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: