Gå til innhald

Luke 14- 2013

desember 15, 2013

TImage

Av ein eller annan grunn fekk eg ikkje til å leggja dei koselige snøbileta frå Lillehammer over frå mobilen, så det får eg fiksa når eg kjem heim.  Enn så lenge får julegavebamsane frå togturen bort vikarierende for noko betre. Det er heilt fantastisk å veta i vinterbyen. Etter ein lang frokost vandra me i julegata der det var tende lys, faklar, gatemusikantar og ein hest som gjekk opp og ned i gata med ein pelskledd mann i kuskesetet.

Eg må jo bare innrømma at desse snøkledde gatene klarer me ikkje heilt å konkurrera med i vår del av landet. Etter å ha handla litt sette me oss på ein kafé og drakk kaffi før me la i veg på kino for å sjå «Søsken for alltid», ein vemodig, vakker og rørande film om to eldre menneske, bror og syster, som driv ein liten gard på gamlemåten ein stad i Sunnfjord.

Astrid hadde bestilt bord til oss på ein restaurant med vindu mot Storgata. Eg og Torun åt ein nydeleg tilberedt steinbit , dei andre hadde lammeskank. Det vart seint denne kvelden og. Eg er utruleg priviligert som har så mange usedvanlig flotte venninner. Det vart litt på kanten å klara å pressa inn nok ein jentetur midt i den travlaste førjulstida, men du all verda kor glad eg er for at me kom oss i veg.

Heidi

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: