Gå til innhald

Juni er her

juni 1, 2014

image

Ho har kome barbeint, lett, lys og stillferdig og er her bare plutseleg. I beste fall er ho litt rolegare til sinns enn syster Mai som har smette ut bakveien. Det er fin sommar her, med det veret som er fint  sommarver her i Norge, ganske svalt, men med sol og blå himmel. Eg har vore på øvekjøringstur med Odd Christian. Det var kjempefint. Eg har lova meg sjølv ein spasertur ut, og det må bli sånn omtrent nå, for eg har ikkje klart å rekka det endå. I går då eg leita etter manuset som hadde forsvunne, dukka det opp fem billedbokmanus frå tolv år tilbake, som eg nesten hadde gløymt at eg hadde skrive. Plutseleg fekk eg veldig lyst til å gjera dei heilt ferdige, og så har timane flydd i frå meg på den måten dei ofte gjer når eg set meg med fingrane på eit tastatur…

Nå er mange av ballane i lufta tekne forsiktig ned, så eg har godt håp om at vekene framover blir litt rolegare. I alle fall så går det raskt mot sommarferie nå. Men nå var det ut og gå ja… Eg må senda meg sjølv ut døra før det plutseleg er midt på natta. Eg veit korleis det er. Så får heller desse reflekterte og viktige innlegga eg driv og skriv i hovudet mitt, heller koma sånn etterkvart.  Nå er det sommar, til og med på kalendaren.  Den aller første heilt ekte sommardagen. Velkomen skal han vera.

imageHeidi

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: