Gå til innhald

Nokre dagar tek alt lang tid

mai 31, 2014

image

Det viste seg at dei på Binders ikkje bandt inn oppgåver på laurdagar, dei kunne heller ikkje garantera at dei kunne gjera det laurdag morgon. Dermed hadde Ingrid eit ganske stort innbindingsproblem, sidan dei er ganske nøye på slikt på kunstfagavdelinga på UIS. Eg måtte hjelpa henne med å gjennomføra plan B. Me kom i mål, og eg skal ikkje gå i detaljar, men det kosta oss litt svette og  ganske mange timar. Viss nokon frå Time kulturskule skulle lesa dette, så skal eg koma fint innom kontoret på måndag og betala det eg skuldar dei…

Så var det heim etter at det strengt tatt var blitt kveld, og så skulle eg bare senda barnebokmanuset mitt inn til konkurransen, for fristen var nå. Det viste seg at manuset, som har fått liggja i fred i over ein månad var søkk borte. Både eg og dataansvarlege i heimen brukte timevis på å tråla alle filer og program, men ingen spor etter verken Dankert eller Dunkert eller Florian Blom. I staden fann eg nokre gamle manus som eg finpussa litt og fann ut at eg kunne bruka. Eg kom på at Ingrid kanskje kunne hjelpa, for eg hugsa at eg hadde gitt ho eit papirmanus ein gong. Det hadde eg send til ho, men ho visste ikkje kor det var. Etter litt leiting fann ho det og scanna det og sende det til meg, så fekk eg bare ta meg tida med å skriva det inn på nytt. Dagen har gått, men eg har hjelpt henne med noko viktig, og ho har hjelpt meg med noko viktig. Begge to er komne i mål, så nå er me glade og fornøgde. Det får heller våga seg at dagen har gått, for tida kjem jo til oss heile tida.

Eg hadde tenkt å skriva eit langt og vettugt innlegg her i dag, for nå har det blitt mykje hastverksarbeid, men nå er det viss på tide å slappa av litt. Kjem tid, kjem råd, kjem djupare tankar. Livet er godt når det går godt til slutt.

Heidi

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: