Gå til innhald

Fine fasadar

oktober 10, 2016

Eg ser at overskrifta kan høyrast både samfunnskritisk og sjølvransande ut, men i dag er ho faktisk heilt bokstaveleg meint. Er det noko Madrid er full av, så er det fine fasadar. Gatene  er til dels relativt tronge, husa er høge og fasadene reine kunstverka. Ein kunne rett og slett få kink i nakken om ein verkeleg skulle nyta dei. I dag har me vore på rundtur i byen med ein døbbeldekkar av ein turistbuss. I sola i toppetasjen, hadde me god utsikt til fasadetoppane, så her kjem ein del av dei…

Frå bussen hadde me og god utsikt til gater og torg.

Og samtidig utsik til diverse reklameplakatar… I feel loved in my calvins… Det er mange oppskrifter på å få tak på kjærleiken, me er vel meir eller mindre på leit alle saman… Sjølv er eg nok meir svak for gatemusikantar enn for rett type dongeribukser, men det er vel kanskje ein smakssak… Verda er ein forunderleg plass…

Heidi

From → Uncategorized

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: