Gå til innhald

Med helsing om ei fin juleveke

desember 31, 2016

Jula har vore så fin og full av innhald. Huset har vore fullt og det mange gilde folk har vore innom, og mange gilde folk har vore innom oss. Nå er julegjestene reist tilbake til Oslo og det er bare meg og Leif og katten att. Eg har funne vegen tilbake til arbeidsromet, for det er mykje som ventar, men først av alt skal me feira nyttår.

Ein eg bur i lag med, og nå snakkar eg ikkje om katten, fekk den formastelege ideen å begynna å rydda vekk julepynt. Han har fått streng beskjed om å stansa den aktiviteten med det same, slikt er me på ingen måte klare for. Nå vil eg halda på helg og høgtid eit par dagar til før festen er til ende…

Her legg eg inn ei salig blanding av juleinntrykk, nokre frå vårt hus andre frå andre stader me har halde høgtid.

Tider skal komme, tider skal henrulle, det gjeld ei julehøgtid og. Nå luktar det kaffi kjenner eg, må gå og sjå om eg finn meg ein kopp…

Heidi

From → Uncategorized

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: