Gå til innhald

Still crazy…

mai 19, 2005

Fjorten til middag i dag og. Alle dukka opp bortsett frå Halvard, som var og såg den nye Star Wars – filmen, og kjærasten min, som er i Trondheim på seminar. Me sette til livs ei stor bløtkake med jordbær og gryterett frå pose med ris og potetmos og masse salat.

Familien min er ikkje heilt som andre familiar. I dag gjekk den store selskapsleiken ut på å måla puls og blodtrykk. Syster mi kom på at eg hadde eit blodtrykksapparat liggjande, som eg ein gong kjøpte dyrt på apoteket under eit anfall av hypokonderi. Den lukkelege utgangen på det kjøpet var at eg oppdaga at eg hadde lågare blodtrykk enn dei fleste eg kjenner. I tillegg gjekk eg med skikkeleg gangsperre i høgrearmen i fleire dagar fordi eg hadde målt blodtrykket ca 40 gonger på ein og same ettermiddag.

Enden på visa for i dag var at me sende måleapparatet rundt bordet og ein del av oss fekk målt opptil fleire gonger. Folk sat med store alvorlege auge og armen i hjartehøgde medan dei med munnen bestemt lukka pusta roleg og djupt ut og inn gjennom nasen for å oppnå størst mogleg grad av avslapning og dermed eit lågast mogleg blodtrykk. Konklusjonen vart vel at me såg ut til å vera sånn nokonlunde friske alle mann… Me gjer absolutt slike ting med eit litt humoristisk glint i auget, men hypokonderiet er ikkje veldig langt unna.

Apropos hypokonderi; i morgon føremiddag tek eg med takk og tru i mot varme tankar med venger frå alle eg kjenner. Klokka kvart på tolv set eg meg nemleg på eit fly med retning Trondheim. Eg er svært lite glad i å forflytta meg langs luftvegen. For å vera ærleg har eg slite med flyskrekk, og gjennom mange år praktisert “heller eit døgn på toget enn to timar i fly,“men nå har eg bestemt meg for at flyskrekk, det er eg ferdig med. Til Trondheim vil og skal eg. Der skal eg møta kjæraste min som er på seminar og me skal ha ei helg saman i den finaste byen i Norge heilt aleine.

Me skal mellom anna feira at me har vore gifte i tjue år førtskomande onsdag. Det kjennest utruleg at me har vore gifte med einannan mest halve livet vårt. Still crazy after all these years…

Heidi

From → Uncategorized

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: