Gå til innhald

Lakenskrekk.

mai 28, 2005

Natta legg seg venleg kring huset, og eg har lakenskrekk.
Eg har ikkje det grann lyst til å leggja meg og sova vekk desse fantastiske timane då eg kan gjera kva eg vil.

Eg kom nettopp heim frå litteraturgruppe med gode venninner. Nøkkelen låg i lomma på buksa eg tok av før eg reiste dit, så eg måtte banka på soveromsdøra mot hagen heilt til Leif vakna. Eg har fin ny jakke i gammelrosa råsilke som eg fekk i posten i gebursdagspresang. Nytt skjørt har eg og. Heldige meg som får pakkar i posten.

I dag begynte syrinane i hagen til Gry å springa ut. Me hadde møte på jobben og åt halvfrosen ostekake fordi det me skulle ta opp der var så vanskeleg at ingen fekk seg til å seia nei. Etterpå vandra eg opp og ned i Storgata. Det er marknadsdagar i den vesle byen min. Det er mykje folk ute, og mykje som skjer.

Elise har sofa på kjøkkenet. I dag tok me fem og tjue tredjeklassingar heim til henne. Ungane bakte bollar og leika både inne og i hagen. Etterpå åt dei bollar, drakk raud saft og prøvde å adoptera ein grå katt som absolutt ville inn i huset. Nå held eg på å somna her eg sit og les gjennom det eg har skrive. Lufta er framleis skarp og kjøleg. Mon tru om her er liljekonvall å finna?

Heidi

From → Uncategorized

2 kommentarar
  1. leif permalink

    lakenskrekk ? nei nå må du gi deg. senga er vel et hyggelig sted

  2. Heidi: permalink

    Jo det er bare det at det alltid er så mange ting eg burde gjera når eg eigentleg helst skulle sova 🙂 Blir godt å få litt rolegare morgonar.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: