Gå til innhald

Ståande ved døra…

mai 31, 2005

…til ein sommar avsluttar eg prosjektet “tekstar frå kvar einaste dag i mai.” Den eine dagen glapp rett nok på grunn av flyskrekk og manglade datamaskin i Trondheim, men elles så har eg klart å fylgja opp denne fikse ideen…

Trappa er slipt, trinna er lakka, og resten er malt antikk- kvitt. Puslespelet med timeplanane for neste år er så godt som i boks. Ute er det lyst, sjølv om klokka er over elleve, og lyset gjer så godt. Snart er eg i gang med det nye livet mitt. Eit liv med kvilepuls og roleg pust, eit liv med sunn mat og lange turar, gode bøker og ope hus for besøkjande. Og om ein månad og vel så det dreg me til Spania. Kva dag som helst, kanskje for eksempel i morgon har eg tenkt å fjerna julekrybba frå golvet på soveromet og bera ho ned i kjellaren?

I morgon skal Ingrid ha muntleg prøveeksamen om fossilt brennstoff og Odd Christian skriftleg eksamen i norsk sidemål. Sjølv kom eg heim frå jobb for mindre enn ein time sidan og har jobba som ein helt sånn stort sett i heile dag.

Det er ein besnærande tanke å skriva sommaren som skal koma. Skriva han ord for ord og dag for dag, men eg lovar å ikkje ta opp riktig så mykje plass her som eg har gjort desse siste vekene.

Heidi

From → Uncategorized

2 kommentarar
  1. Tintomara permalink

    Vet du, idag tänkte jag just på att du inte skulle skriva varje dag längre och var riktigt ledsen för det!! Så det så!!

  2. Heidi permalink

    Me får sjå… 🙂

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: