Gå til innhald

Den første sommardagen

mai 31, 2007

sånn reint vermessig… Og siste dagen i mai. Sola skin og det er så deilig varmt. “Summertime,” syng tankane mine. Det er ein travel, travel dag i tankane mine. Er akkurat komen heim frå jobb. Nå går eg og ventar på at Leif og Eva Mari skal dukka opp. Eva Mari har vore på kurs i Stavanger og skal sova over til i morgon. Det gler eg meg til…

Og så må eg finna reine klær til å pakka, ordna billettar, vaska litt klær viss eg ikkje finn reine, og så, og så…
Kjøpa grillmat til skuletur for Ingrid, henta henne på personalavslutning for den eine jobben og henta Odd Christian inne i den store byen sånn ca midnatt. Han driv og vaskar ut hybel så fort han bare kan, for leigeavtalen går ut i dag, og han hadde siste eksamenen i går…

Nå ber Sunniva tynt om litt middag, for ho skal på dansetime om tre kvarter… Må sjå kva me har…

Eg skriv nok her i juni og, men dei første dagane veit eg ikkje om eg finn nokon maskin for då er det litteraturfestival.

Takk for fylgjet så langt…

Heidi

From → Uncategorized

2 kommentarar
  1. morsan permalink

    Ser fram emot Juni 🙂
    Och här regnar det, och regnar och regnar…

  2. Tintomara permalink

    Det har varit så roligt att du skrivit varje dag. Men att du valde maj, när det händer så mycket! Jag skulel vilja göra likadant någon gång (fast orkar nog bara en vecka) men det skulle väl vara i oktober eller så.
    Här är det ocskå sommar nu. Och sommarlovet hägrar!

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: