Gå til innhald

Akkurat nå sit eg på terrassen

juli 17, 2008

på Solgården. Eg har akkurat blitt presentert for Pappa Joe som på spansk maner har helst på meg og med å kyssa handa mi og leggja ho inn til hjartet sitt. Han fortel forresten akkurat nå at han ikkje er spanjol, men kristen libanesar. Han er gift med ei svensk dame og snakkar svensk med oss. Han fortel at han snakkar åtte språk. Sju verbale språk i tillegg til kjærleiksspråket…

Før eg traff han møtte eg ein orm, eller kanskje det var ein slange. Eg sat på terrassen utanfor leiligheita vår og såg plutseleg ein orm koma buktande i mot meg. Plutseleg såg ormen meg, løfta hovudet sitt og spelte med tunga. Eg lurte meg så stille eg kunne inn i stova for å henta mobilen og ta eit bilete, slik at folk skulle tru på meg, men då forsvann han sjølvsagt. Eg veit ikkje kva slags orm det var, men han var omtrent like tjukk som ein hoggorm, og kanskje 70 cm lang, på ryggen hadde han geometriske mønster. Dei som sit her seier at det nok var ein heilt harmlaus snok, så det får me stola på.

Nå har Leif akkurat undervist Torhild i salsa. Det er nok vel så mykje rytme i henne som i meg. Nå er det så mørkt at eg ikkje ser tastaturet.

Heidi

From → Uncategorized

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: