Gå til innhald

Lar livet skje.

oktober 31, 2008

Nå sit eg her på flyplassen utanfor Bergen og skal snart ta flyet him. For ti år sidan ville eg ha vore skrekkslagen. Nå er det nesten, men bare nesten som å ta bussen. Takk til Stig og alle andre gode makter for at eg er så å seia kurert for flyskrekk. Flyskrekk gjer frykteleg vondt kvar gong ein trosser all indre fornuft som fortel deg kor farleg dette er, og trossar det intense medvitet om at ein er i livsfare i det ein er modig nok til å gå inn i eit fly.

I skrivande stund sit eg her og balanserer ein bitteliten pc oppå kofferten min for å få passe skrivehøgde. Eg morar meg med å smuglytta til ein vaskeekte og veldig høglytt bergensar ved sida av meg… Han veit korleis det meste burde ha vore, og korleis det meste ikkje er…

Heidi

From → Uncategorized

One Comment
  1. Heidi: permalink

    Og der måtte me gå inn på flyet, som tok oss trygt til flyplassen heime…

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: