Gå til innhald

Ferdiglagde gjerningar…

februar 8, 2009

Eg får velgja å sjå på denne veka som praktisering av eit bibelsk prinsipp om å gå i ferdiglagde gjerningar og ikkje bekymra seg for morgondagen. Denne veka har eg hvore på jobben i sekstifire timar. Eg mora meg med å rekna det ut… Det var veka der alt skjedde på ein gong, liksom…

Eg innrømmer at framfor ei slik veke var det kanskje ikkje så lurt å koma heim klokka eitt om natta sundag kveld, men visst fekk eg ein lang og god sundag på den måten.

Og visst har veka vore god. Det har bare vore nødvendig å ta “ett ögonblick i sänder,” for ikkje å bli overmanna, eventuelt overkvinna av stress. Og denne veka skal bli rolegare.

Av høgdepunkta kan eg nemna:

Fjørlettseminaret på jobben på måndag der me malte til Chopinmusikk og låg hovud mot hovud under eit slør av silkeorgansa medan det regna påskegule fjører over oss.

Seinare på måndag var det finfin jentekveld med Torun og Astrid. Først ein fottur og så kveldsmat, dikt og oppdatering av livsløp før me kjørde Torun til nattoget.

På fredag var me i gang med ein ny sesong HC Andersen- turné eg og Jan Ivar. Teksten sat heldigvis som han skulle og alt gjekk fint. I går feira me Dagny sin 40-årsdag med fløyter, fine ord, god suppe, fantastiske kaker og gode folk å vera i lag med.

I kveld var det morsdag rundt mor sitt kjøkkenbord, og nå har eg og Halvard site inne i på romet hans med ei dyne rundt oss og sett film nummer to om Arn Magnusson.

Ute ligg det snø. Eg kom heim frå ettermiddagsturen med kvit kåpe og kvite stjerner i håret. Eg er eit lukkeleg menneske.

Heidi

From → Uncategorized

2 kommentarar
  1. Skylla permalink

    Himmel! 64 timmar!?!

    Låter vackert med vit kappa och vita stjärnor i håret! 🙂

  2. Heidi: permalink

    Det var ganske vakkert sett frå auga mine sin synsvinkel…
    Og 64 timar kan ikkje bli ein vane…

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: