Gå til innhald

Reisefeber.

juni 27, 2010

Eg er ikkje heilt god når eg skal ut og reisa med fly. Forlegg ting eg har lagt fram og leiter etter briller og nøklar. Nå har eg brillene på nasen og kjærasten min har tatt hand om passet, så då får det stå til. Eigentleg flyskrekk har eg vel ikkje lenger, men masse sommarfuglar i magen, og går heilt i surr med kva som bør tenkjast på og ikkje. Men nå er magnoliatreet planta bak i hagen, og det er ikkje lite bare det. Heldigvis så pleier kaoskreftene å roa seg så fort turen er i gang. Me satsar på sol og sommar, for denne gongen har me stort sett latt varme klede ligga att heime. Vermeldingane er varme, og skulle me frysa, så er det vel ullteppe, klede og sjal å få kjøpt.

Ferien kan begynna. Me har hatt lasagnefrokost i hagen, og to av venninnene til Sunniva er komne for å seia ha det bra til henne. Nå blir det ropt frå førsteetasje om «ready for take off, så då går me…

Heidi

From → Reiser

2 kommentarar
  1. Tintomara permalink

    Påminn ungdomarna att se till magnolian med vatten ordentligt nu när den är nyplanterad! Trevlig resa!

  2. Heidi permalink

    Takk for tipset med magnoliaen. Det skal eg minna dei på.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: