Gå til innhald

Trendy?

mai 25, 2011

Eigentleg er eg glad for at eg me handa på hjartet kan seia at det er eg ikkje spesielt oppteken av å vera. Me har vore og høyrt på eit foredrag av ein som er trendforskar. Interessant, ja visst. Han var veldig flink til å snakka og hadde ein humoristisk og underhaldande tone. Han forskar på trendar for å kunna førespegla folk kva som kjem til å vera trendane om eit år eller to. Eg har ein mistanke om at det stort sett blir brukt for å finna ut kva ein kan tena pengar på neste år, men det er vel kanskje ei ærleg sak det. Og ein av dei tydelege trendane er vilje til miljøvern, så kanskje det kan brukast til å finna ut korleis ein kan motivera folk til å ta eit tak for noko positivt? Korleis ein skal få det til å bli ein trend at folk tenkjer nestekjærleik framfor egoisme, fellesskap framfor eigne albogar og dei svakaste framfor dei sterkaste?

Kvelden bruker eg til å baka to kaker til dameselskapet på fredag. Eg har oppdaga at tida fram til fredag ettermiddag stort sett kjem til å gå med til forestillingar, så det var på tide å setja inn eit ekstra gir. I kveld er viss baksten meir tradisjonell enn trendy, eit sukkerbrød som skal bli til bløtkake og ei sjokoladekake. Eigentleg likar eg å vera litt eksperimentell på kjøkkenet men i dag tilsa tidsfaktoren plankekjøring. I morgon kjem mesteparten av dagen til å gå med på å førebu og gjennomføra forestillinga «Den store fargeslukaren». Det er som vanleg litt meir spennande enn det som godt er.
Heidi

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: