Gå til innhald

Fuskar i faga

mai 25, 2011

I dag har eg brukt deler av dagen til å laga plakatar til teaterforestillingane våre. Eg har kost meg med det. Eg sat inne ved det store bordet med saks og lim og store stablar kunstblad. Etter at eg hadde laga tre ulike plakatar laga eg fargekopier i A3 storleik av originalane i A4. Plakaten til «Den store fargeslukaren» var eg lovleg seint ute med, for premieren er alt nå på torsdag, men nå heng nå plakaten oppe i alle fall. Lurer litt på om slike oppslag får folk til å koma på ting. Det er relativt sjeldan eg sjølv går på eit arrangement eg har oppdaga gjennom ein plakat, men det hender vel ein gong i mellom. Den viktigste grunnen til å henga opp plakatar er å signalisera overfor skodespelarane at det dei gjer er viktig, og at me vil folk skal vita om premieren slik at dei kan koma. Collagane mine er ikkje stor kunst, men eg kosar meg med å vera kreativ på den måten og sånn av og til.

Planleggingskveld nummer to før neste år er nå gjennomført, så nå kan hauten bare koma. Før ferien skal eg på to barnehagebesøk til og så skal me ha foreldremøte og «Bli kjend dag» for dei som skal begynna i første klasse til hausten. Eg ser fram til å bli kjend med dei. Det er lenge sidan eg jobba med så små barn, eg gleder meg til akkurat det. Det er ikkje så mange små barn i livet mitt lenger. Før var dei overalt i alle døgnets vakne og sovande timar og eg elska det.

I morgon skal eg førebu neste runde med gebursdagsfeiring saman med ca 20 flotte damer på fredag. Her skal ikkje noko gå upåakta hen. Bortsett frå kanskje bryllaupsdagen vår som er i morgon. Det er liksom så mykje å feira akkurat nå.  Kven veit kva me finn på, kanskje kreativiteten tek tak i meg med ein eller annan vill idé?

 

Heidi

 

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: