Gå til innhald

Dei store festreisene

mai 29, 2011

Den siste veka har vore supertravel. Eg har arrangert to store festar, hatt familieselskap for Sunniva, hatt to planleggingskveldar på jobben og hatt to dagar med forestillingar. I går fyllde eg huset med flotte damer som eg har stor sans for. Eg dekka tre bord i stova og serverte rømmegraut, spekemat, røykelaks, eggerøre, pastasalat, heimebakte rundstykke og tre heimelaga kaker. Det vart veldig vellukka. I alle fall frå min synsvinkel. I dag vakna eg veldig glad og veldig trøytt. Eg og Ingrid har vore ein tur på jærdagen, og gått tur i regn. I kveld vart me spontant inviterte til Arne og Hilde saman med Ståle. Det vart ein veldig fin kveld. Eg trudde at eg skulle gå heim etter nokre timar for å sova meg inn. Eg burde kjenna meg sjølv betre enn som så… Men nå ventar senga snart. Eg har fleire forestillingar i veka som kjem og, så det ville vera ein idé å prøva å henta seg inn litt med soving.

I gårkveld song me mellom anna en gamle gode songen «Du skal ikkje sova burt sumarnatta, ho er for ljos til det. Då skal vi vandra i saman ute under dei lauvtunge tre.» Og slik er det med den saken.
Heidi

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: