Gå til innhald

Nokon lurde

november 28, 2011

på koss dei kan få sett boka me har skrive når dei ikkje er på facebook. Eg prøvde å laga ei lenke, men fekk det ikkje til. Derfor legg eg ut adressa til facebooksida mi. Eg trur eg har ein så open profil at alle kjem inn, men kanskje eg har misforstått. Statusen i dag er at me har litt over 20 bøker igjen. Det kan vera greitt å ha litt på lager, så eg kjem ikkje til å reklamera meir nå. :-

http://www.facebook.com/profile.php?id=546761166

 

Heidi

From → Poesi, Skriving

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: