Skip to content

På eventyr med NSB

januar 9, 2014

S imageSå er eg på eventyr med NSB att. Eg og mannen i mitt liv hoppa på toget rett etter jobb, og er allereie kome til Kristiansand? Til nå har alt gått på skinner, bokstaveleg talt. Til nå har eg rukke å praktisera strikketøyet i lommen på biletet, hatt eit medbrakt måltid, han eg reiser saman med er eit nistemenneske, lese eit kunstmagasin, drukke kaffi i restaurantvogna og høyrt ei livshistorie. Sånn omtrent full uttelling med andre ord… Eg fekk til og med til å leggja ut første delen av innlegget utan å mista teksten ein einaste gong, og det er heller ikkje kvardagskost reint bloggemessig.  Som pasjonert lyttar er toget ein plass for menneskekikking og meditasjon… Det er rett og slett avslappende. Eg vil ikkje drøymer om å misbruka ting eg høyrer, men viss nokon er interesserte har eg nettopp fått vita at det går an å gå ned tjuefem kilo på å eta kyllingfilet, tre brokkoliar og grov ris kvar dag. Servert utan salt og kunstige tilsetjingsstoff. Meir seier eg ikkje… Derimot lærte eg nettopp at knuste linfrø er vår viktigste omega3-kilde.

From → Uncategorized

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google+ photo

Du kommenterer no med Google+-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

w

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: