Gå til innhald

Ut og fly snart

april 11, 2014

Om fire timar sit eg på eit fly. Det er ikkje min favorittplass i livet å opphalda seg på. Det fine er at det er ein kort flytur. Eg og døtrene mine skal på jentetur til København, i morgon får me selskap av Eva Mari, og med oss på flyet har me Anne Mette, Kristina, Torje og Vetle som tilfeldigvis reiser saman med oss. Eg har tru på at det skal bli ein kjempefin tur sånn etterkvart. Nå trener eg meg på å vera flink og rasjonell og seia at dette kjem til å gå veldig fort og veldig bra…

Dei siste dagane har vore innhaldsrike. Eg har fått med meg to rundar med tiandeklasseforestillinga «IRL- Dæ ekta livet». Det er alltid utruleg spennande å sjå resultatet av noko ein har jobba med lenge, og eg trur det var ei god oppleving for dei som var med å vera med på noko så stort. Nokre av songnummera har eg fått heilt på hjernen, og eg tek dei med meg i ein indre revy av ting eg har sett på scenen som eg hentar fram av og til.

image

image

Det er kjekt å jobb med barne- og ungdomsteater. Eg har gjort det veldig mykje, og nå gjer eg det nesten ikkje lenger. Likevel kjenner eg at det var eir rett val, eg trong å omprioritera tida mi litt. Det er ganske avslappande å tenkja på at eg ikkje har ansvaret for ei einaste stor dramaforestilling til våren. Men eg skal skriva bok i lag med skrivekurselevane mine, og det krev si dame å få det prosjektet i havn og.

Trunchbull

I går var eg forresten litt på scenen sjølv og som frøken Trunchbull frå Mathilda. Eit av trinna har Roald Dahl- prosjekt, og hadde invitert henne. Ho er ei dame eg hentar fram med nokså ujamne mellomrom. Ho er ein ytterst brysom person, så det er nok like godt at ho ikkje dukkar opp så veldig ofte.

I går hadde me eit velfortent førpåsketreff for kollegene på skulen på ein pizzarestaurant. Det er veldig triveleg at nokon tek ansvaret for den slags. Sjølv er eg ikkje så flink med ting som skal planleggjast, men kanskje me kunne få sparka i gang ein ny personalrevy. Me har spelt personalrevy to gonger, og det har vore veldig kjekt.

Eit besøk hos frisøren har eg og fått tid til. Eg har ikkje vore så kortklipt sidan før eg fekk Sunniva, men nå var tida komen for litt forandring. Nå er bagasjen pakka og eg prøver å få lagt inn litt svært velbehøveleg rydding diverse stader i heimen. Ein smule ukonstrert er eg nok, men alt monnar. Eg har med meg i-pad til Danmark, og håper at det kanskje kan bli eit reisebrev eller to…

Heidi

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: