Gå til innhald

8.mai

mai 8, 2014

14016306626_2960a85bb8_b

Dagane fyk av garde. Åtte dagar inn i mai allereie. Etter sommardagane i april har det vore ganske «kaldt og hustre», men det blir grønare og grønare for kvar dag som går, og i bedet framfor huset dukkar det jammen opp vekster eg meiner å kunna identifisera som nokre av staudene eg planta i fjor.

Den største kulturopplevinga i dag var kan henda då førsteklassingane fekk dansa solo ein og ein i musikktimen. Dei fekk halda på så lenge dei ville, før dei gjekk i frys og nestemann fekk gå utpå og dansa. Det er eit språk i dansen som ikkje kan omsetjast til ord og som rører meg djupt.

Me har vore ein tur på ein stor papir- og kontorrekvisitabutikkk. Alltid når eg er slike stader, så får eg så lyst til å teikna, mala, lima, klippa og laga. Då må eg minna meg om at eg har ein del utstyr heime eg sjeldan får brukt. I går då eg var på eit koseleg ettermiddgsbesøk hos Anne Kristine og såg at ho var i gang med biletvev, så fekk eg lyst til å begynna med det og. Det er deilig at det er helg nå.

Min modige og energiske arvtakar i dramaseksjonen, Maren, skal visa uteteater i morgon. Ho har bearbeida Shakespear sitt stykke «King Lear», til «Storbonden Lear». Ho har fått med seg dansarar og musikarar og skal ha forestilling ved Fotland Mølle. Eg tek av meg hatten for idé og pågangsmot, og kryssar fingrane for fint ver. Eg har absolutt tenkt meg opp for å sjå ein av forestillingane som skal vera klokka fem og klokka sju.

Heidi

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: