Gå til innhald

I mål!

mai 21, 2014

13975005050_530b6952de_b

 

I mål med boka til Skapande skriving. Ho er bestilt og eg er glad. Nå har eg skrive ut billetten til togturen i morgon, og må pakka det eg treng i full fart. Eg skulle gjerne ha lege eit par timar tidlegare an i løypa, men du all verda kva det let seg gjera å få gjort i løpet av eit døgn når det knip. Nå skal eg ta livet med ro… Eg skal bare…

Eg har mykje eg kunne ha skrive, men det får venta litt…

Heidi

14136510936_c8fd94f795_b

 

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: