Gå til innhald

Advent

november 30, 2014

image

Når mørkret legg seg stort og stilt
kring landet der me bur,
og sveiper seg kring alle oss
…som tviler og som trur,
kring dei som slit med sorg og angst
kring alle dei som går og frys,
me kviskrar, Herre, ver oss nær,
og stille tenner me eit lys.

Eg kom på at eg måtte leggja ut første verset på adventsalmen min i år og. Nå har eg hatt ein fin dag full av lystenning, salmar på fjernsynet og kjekt besøk. Det beste er at eg endeleg har fått skrive ferdig eit forslag til tiandeklasseforestillinga. Det var ei lette å ha kome så langt. Nå kan eg bruka litt tid på å skriva kva eg vil… Eg trur og håpar at forestillinga blir bra til slutt. Eg har eit spennande liv…

God advent, alle saman!

Heidi

From → advent

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: