Gå til innhald

Den som reiser gjennom natt og tid

januar 25, 2015

16115407526_34e5bf2720_oEg reknar med at få av dei som les her pleier å reisa vakne med nattoge t, så her er ein journalistisk rapport.

Eg sit nå på eit stappfullt nattog, ingen sjanse til å få sovekupe, Eg får viss vera kjempetakknemleg for å ha kome medi det heile tatt…

Eg ser ein av dei som venta på toget på feil spor saman med meg. Her er afrikanske familiar som reiser med barneflokkar, og her er det nordmenn som i utgangspunktet er nokså langt frå edru. Her finst mange som nok hadde håpa å få eit dobbelsete aleine, men det kan dei bare gløyma. Sjølv har eg eit endesete som står feil vei, og som det nesten ikkje går å leggja ned. I tillegg har eg fleire gode bøker.

Eg lurer på om eg kjem til å sova noko i det heile tatt, men kjenner og at dette faktisk er litt spennande og. Her sit me, ein gjeng menneske i noko som eg nå ser er ei familievogn og skal tilbringa natta saman. Eg er velsigna med tilgang på elektrisk straum, så eg torer å skriva på mobilen. Ein skal utfordra komfortsonene sine litt, det skal vera sunt, og i kveld har dei utfordra seg sjølv…

Heidi

From → Uncategorized

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: