Gå til innhald

På elefantjakt etter Askeladd- metoden

februar 16, 2015

imageEg og Hilde var klare for nye spanske eventyr i dag medan mennene våre var på skuletur utanfor Madrid. Det einaste eg visste at eg ville sjå etter var ein Ganeshafigur, ein liten indisk elefantgud. Det har eg sakna i fleire år i RLE- undervisninga. Elles så var eg heilt klar i staden  for å oppdaga dagen gjennom Askeladd- metoden, det vil seia å leggja ut i verda med eit nyssgjerrig pågangsmot og vera klar til at kva som helst kan skje, og at det sikkert blir noko interessant. Det vart det. Me har hatt ein fantastisk dag. Me fann ein fin maskebutikk. Eg har alltid lyst på ei fin maske, og tek meg sjølv i å tenkja ut teaterstykke der dei kunne passa inn. Dei kunne vore fine på veggen heime og, men dehar eg litt frå før. Eg var heller ikkje sikker på om eg ville få dei med heim, og så kosta dei litt… Det ende med å fotografera i staden for å kjøpa, men turen kan jo gå dit i morgon og…

Elles er det alltid ein opning for dei kjøpeglade, kanskje ein Jesus – figur i storleik med ein fireåring, eller ein liten pave til stova ?

image

Ganeshafigurar viste seg å vera vanskeleg å finna, men etterkvart fann eg ein som var litt for dyr.

image

Men Hilde fann ei fin veske.

image

Og det var så fint ute i gatene.

image

image

image

Til slutt fant eg ein butikk der dei hadde Ganeshafigurar til ein betre pris, og litt av kvart anna fint.

imageimageMe fann oss ein fortausrestaurant  og bestilde ost og te.

image

From → Uncategorized

2 kommentarar
  1. Vilka söta tofflor! 🙂

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: