Gå til innhald

Eg har fått lov til å bidra på Hilde Svela si nye plate.

juli 7, 2015

Nokre dagar før bryllaupet fekk eg ei veldig hyggeleg helsing med ei fin lenke til internett. Flinke Hilde Svela gir ut ny plate i desse dagane, og eg har fått lov til å bidra med tekstar. Melodiane er Hilde sine og det er ho som syng. Her kjem ein koseleg promoteringsfilm med utdrag frå tre av tekstane mine. Det er like kjekt kvar gong noko eg har skrive får venger av melodiar, song, tonefylgje eller bilete og flyg ut i verda på eiga hand. Dokke vil forresten høyra at teksten i den første songen i stor grad er henta frå bibeltekstar. Hilde ynskte seg ein tekst over det bibelske utsegnet at det er tider for alt, men at alle tider er i Gud sine hender.

Eg håpar de liker det de ser og høyrer. Dette er eg stolt over å ha fått vore med på.

Heidi

From → Musikk, salmar, Skriving

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: