Gå til innhald

Seinsommar midt i august

august 15, 2016

 

I dag kom det lova godveret og me ser fram til ei veke eller så med seinsommar. Det er akkurat det me treng nå. Av ein eller annan grunn kjem ofte varmen og sola samtidig med skulestart. Slikt ser me stort på, velkomen skal det vera alt som ber med seg streif av sommar. I går kveld var eg ute på ein liten spasertur med innebygd fotografering. Det var skremmande mykje som minna om haust, sjølv om eg ikkje har lyst til å seia det høgt. Raunbera er raude alt, ein del av nypene står raude, og trea står med både raude og gule blad mellom det grøne. I lufta var det eit skarpt drag som minna foruroligande mykje om ei kaldare årstid. Eg liker hausten. Eg liker til og med hausten veldig godt. Bare vent litt, ver så snill. Det er for tidlege endå.

Framleis er det ein arbeidsdag att før me skal ta i mot elevane. Det er så fint å ha litt tid på oss, for det er veldig mykje som skal vera i orden til dei kjem.  Me har planlegging og teammøte og felles lunsj på personalromet med varme rundstykke, kokte egg og godt pålegg.

Etter jobb reiste eg og Odd Christian opp til mot og far. Eg ville plukka resten av bæra før dei blir overmogne. Det var ikkje så mykje att nå, eg plukka to liter rips og halvannan liter grøne stikkelsbær, så var det nokså tomt på buskane. Etterkvart blir det kanskje eit glas med grønt stikkelsbærsyltetøy, men inntil vidare ligg bæra i frysaren.

Ha ein fin seinsommar i august. Me satsar på at han finn det for godt å bli her hos oss ei stund. Me har aldri kjend oss meir klare.

Heidi

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: