Gå til innhald

Novembersundag

november 6, 2016

Veka som har gått har vore intens og innhaldsrik. Det har ikkje blitt tid til blogging, så nå får eg stikka hovudet fram og visa at eg er i live. Det har vore ein fin sundag. Etter engleverkstad på sundagsskulen rakk eg såvidt heimom før det venta sundagskaffi på oss hos eldstejenta. Det er mørkt ute nå, men midt på dagen var det fint haustlys. Det var dagen for tende lys og eplekake.

Torhild og eg er hyra inn til eit oppdrag i Den kulturelle spaserstokken. I forestillinga Livsvev skal me ta med oss publikum på ei reise gjennom liv og årstider. Me hadde lagt inn ein øvingsettermiddag i dag. Nå har me begge den gode følelsen av at forestillinga er på plass og at dette skal gå bra.

Nå er det frost ute, så eg gjekk ut med saksa for å invitera rosene til ei mildare avslutning på livet. Eg lurer på om dette er den siste helga eg kan ta inn blomar frå hagen.

Eg har lese ut Ketil Bjørnstad si bok om syttitalet og gler meg til å lesa boka han truleg held på å skriva akkurat nå om åttitalet. Eg har lånt meg ein biografi om Tove Jansson som eg gler meg til å opna. Utanfor Eurospar er det kome ein stor oppblåsbar julenisse og på aust- og sørlandet har det kome snø i helga. Her heime er det framleis litt lauv att på trea og i den låge novembersola mot ein regnmørk himmel på torsdag vart det ein heilt magisk glød i haustlauvet.

image

Nå ser eg fram til å setja meg framfor fjernsynet og hekla på fantasidokkene mine medan eg ser på Nobel. Eg burde sikkert ikkje begynna å lesa om Tove Jansson etterpå, for då er det jo kveld…

Heidi

 

From → Uncategorized

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: