Gå til innhald

Luke 15- 2016

desember 15, 2016

image

Det er noko veldig fint med januarlyset. Store deler av døgnet er det mørke, morgengry eller skumring. Midt på dagen er lyset skarpt og nesten med ein blåtone i. Torsdagane mine er ofte den travlaste dagen i veka. Då går eg rett frå dagjobb til kveldsjobb, bare avbrote av lunsj på personalromet med veldig koselege kulturskulekolleger før eg tek i mot  skriveelevame mine. Me startar skriveøkta med å setja  oss i ring på golvet og leika språkleikar før me skriv.

Etter nokre veldig travle veker, så roar det seg nå…

Skulen er ein veldig fin arbeidsplass i desember. I dag var me på førjulssamling arrangert av femte klasse. Dei var kjempeflinke. Under versjonen deira av «Piken med svovelstikkene», gråt eg av all mascaraen.

Heidi

From → Uncategorized

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: