Gå til innhald

Luke 22- 2016

desember 22, 2016

I dag har det vore ein av dei dagane eg verkeleg har gledd meg til i dei travle vekene som har vore. Først sein frokost, så jentedag i Stavanger med døtrene mine, som vart avslutta med kaffibesøk i den oransje stova til Torhild og Per Magne. Kvelden har gått med til innpakning av julegavar. I dag blir luka mest av alt ei fotoluke med nokre av inntrykka dagen har hatt å by på…

Julepynting og juleutstillingar er spennande saker… Og så alt ein kan få kjøpa. Kva med ein marsipangris omtrent så stor som ein liten hund til den nette sum av tusen kroner? Nokon som kjenner seg frista?

Me åt lunsj på ostehuset og drakk kakao i fargegata, og ganske tidleg så begynte det å mørkna.

 

Overraskinga i kveld var den fine versjonen av julevisa mi som Jærbladet hadde laga med fine foto frå Jæren fotoklubb og Bjarte sin song og melodi. Det er spennande å vera med på det nokon her inne kalte kreative kjedereaksjonar.

Heidi

 

From → Uncategorized

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: