Gå til innhald

Skjærtorsdag

april 13, 2017

Etter at alle middagsgjestene har gått frå bordet, kaffien er drukken opp og praten har stilna går eg ut ein tur. Det er fint å koma seg ut og gå etter å ha vore husmor heile dagen. Eg tek med meg mobilen og tenkjer at eg vil sjå om eg finn nokre fotomotiv viss det ikkje er blitt for mørkt. Klokka er nesten åtte, men framleis er det lyst og fint, og då eg kjem tilbake ein time seinare, er det framleis lys ute. Det går så forunderleg fort når det for alvor har begynt å lysna om våren. Sjølv om me framleis ikkje har hatt den store varmen her, så har naturen klare helsingar om at våren er i rute.

Det er fint å få «ungane heim» til påske, sjølv om dei strengt tatt ikkje er ungar lenger. Når me fyller på med kjærastar og med foreldra mine og det me har av hundar og kattar så blir det fullt i både stove og hjarterom.

I dag vart det påskelam på bordet sjølv om det for tida går mest i vegetarmat hos oss.  Det vart ikkje tid og anledning til den tradisjonelle skjærtorsdagsgudstenesten i år, men eg gjer meg likevel nokre påske- og skjærtorsdagstankar. I dag skal dei få koma i eit eige innlegg. Her skal de få fylgja meg på kveldsturen rundt Tjødnå før eg takkar for meg.

Heidi

From → Uncategorized

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: