Gå til innhald

Syster Gestaltterapeut

mai 13, 2017

image

I dag har eg fått vore med på noko spennande. Syster May Brit har i denne veka hatt siste eksamen og blitt ferdig utdanna gestaltterapeut, og denne helga skulle dei nyutdanna terapeutene ha presentasjonar av oppgåvene sine i GT- lokala i Stavanger. Desse presentasjonene var opne for alle som hadde lyst til å koma, og det hadde sjølvsagt eg. I dag morges var me ein entusiastisk liten heiagjeng som reiste inn til Stavanger.

Bare det å koma inn i lokala der May Brit har brukt så mykje fint dei siste fire åra var ei oppleving, det var så fargerikt og fint og tiltalande der.

I dag var dei fem kandidatar som «skulle i elden» med kvar sin presentasjon på 45 minutt. May Brit var først ut av alle med workshop og smakebitar på livet i terapiromet. Emnet hennar var bruk av kreativitet for å skapa trygg atmosfære under terapi. Ho var kjempeflink og eg var skikkeleg stolt av henne. Eg er overbevist om at ho er ein flink terapeut. Det var og ei oppleving å få høyra på dei andre fire kandidatane.

image

Mimage

Det siste biletet er det Hege som har fotografert. Eg har fått lov til å bruka det 🙂

Heidi

From → Uncategorized

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: