Gå til innhald

19.mai

mai 19, 2017

image

Teknisk sett så er 19.mai gått over i ein ny dato, men så lenge dagen har vart fram til nå, så er dette datoen som gjeld framleis. Dei fine blomane over såg eg utanfor ein blomsterbutikk i dag, og dei var så fine at eg måtte fram med mobilen.

I kveld har eg vore på sommaravslutning med jobben, sidan det vart så tidleg i år, så vart festen heitande «vårfesten». Det var rett og slett så mildt og vindstille at mange av oss vart sitjande ute omtrent til midnatt. Det bar med seg ein smak av sommar.

Nå har eg rodd i land dag nummer to med Andreas Bøe og Den kulturelle skulesekken. Det gjekk kjempefint i dag og, så nå trur eg eg kan bestemma meg for at eg har forestillinga inne og ikkje treng å forandra på noko. Det vart eit anstrøk til panikkfølelse når eg på trass av god hjelp ikkje hadde fått prosjektoren til å virka når det var ti minutt til elevane kom. Det einaste me fekk opp på skjermen var eit slørete blått lys. Heldigvis viste problemet seg å vera lett å løysa då me fekk ytterligare kommunal hjelp som stilde diagnosen «manglande fjerning av plastdeksel framfor linsa.»

Eit anna stort prosjekt er også så godt som fullførd, boka med skriveelevtekstar. Nå er boka ferdigstild, og eg synest ho ser veldig fin ut. Det skal bare til ein kort runde med siste korrekturlesing før eg kan trykkja på bestill. Det kjennest herleg å vera nesten i mål med desse to store prosjekta. Visst er det nokre evalueringar, individuelle læreplanar, utviklingssamtalar, undervisningsopplegg og kartleggingar eg ikkje har fått tid til å tenkja på endå, men det er då vekevis att til ferien. Eg får sikta fem minutt framover om gongen, så kjem eg i mål dette skuleåret og…

Aller beste Sunniva fylte år i dag, og sidan ho er i Oslo fekk det bli avstandsfeiring med litt meldingar fram og tilbake. At «dei to små» fyller tjuefire og tjuetre i år er heilt uforståeleg. Pippi Langstrømpebiletet kjøpte Leif til henne på ein marknad i Berlin i vinter. Eg trur han syntest at biletet kunne passa og at det er viktig å kunna la to gonger tre få lov til å bli fire av og til…

Heidi

From → Uncategorized

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: