Gå til innhald

23.mai

mai 23, 2017

Dette fine sommarkruset fekk eg frå Ingrid i dag. Det var så fint og sommarleg at eg måtte ha det med som dagens bilete.
Eg har hatt ein fin dag og blitt feira opp og i mente. Først med elevane på utedag i Sandtangen der det vanka song og mange varme klemmar. På spørsmålet i andre verset i «Happy birthday» «How old are you now?» måtte eg nesten svara: «I´m twenty nine years old now, I´m twenty nine years old now.» Så kom eg på eit av dei siste innlegga mine her og avslutta med, «I think I´m twenty-nine, but I might be fifty six»… Får bare svelga talet og prøva å leva med det.

Så fekk eg ny gebursdagssong på fellestida med kolleger, og jammen meg fekk eg ikkje feira vidare med planleggingskveld og timeplanlegging med dei same gode kollegene. Det treff seg rett som det er at ein av desse kveldane fell saman med 23.mai. Eg hugsar eg fekk feira femtiårsdagen min på same måten. I pausen mellom dei to seansane hadde eg tenkt meg ut på Bryne for å handla eit subsistutt for den tradisjonelle kaka ein brukar ha med til kollegene når ein fyller år. I det eg skulle gå vart eg oppringd av banken min som lurde på om eg hadde kjøpt billettar med air-france klokka tre i dag. Det hadde eg ikkje. Dei hadde oppdaga tre mistenkelege forsøk på transaksjonar på mitt kort og hadde stengt det. Takk til Scandiabanken som klarer å oppdaga slikt…Det ser ut til at nokon har hacka seg inn på kortet mitt via banken, men ikkje klart å få fullført dei. Godt jobba. Eg sparde fleire hundre euro, men kortet blir sperra til dei får send meg eit nytt- Då timeplan og ein del andre ting var i boks klokka halv åtte hadde eg ein avtale med mann og herverande barn om å møta dei for å eta middag i lag på Mølledammen. Det var kjempekoseleg. Då me kom heim var det blomar som venta på meg frå folk som hadde vore innom og ikkje funne meg heime, og det var ripsbusk og jordbærplante frå barna mine. Tusen, tusen takk.

Innboks og facebook er fylt opp med hjartevarmande helsingar. Å feira gebursdag når nye høgdar med sosiale medier. Tusen takk, alle saman. Eg har framleis tankar om å svara alle saman, men akkurat nå er eg for trøytt. Vit at det har varma veldig-

 

Heidi

 

From → Uncategorized

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: