Gå til innhald

Siste kvelden i mai

mai 31, 2017

Om tjue minutt svinger porten seg og opnar for sommaren og avslutter mai månad.
Så er det mission completed for denne gong. Eg kom i mål med å skriva litt kvar einaste dag i dette mystiske livsdokumenteringsprosjektet med å klistra dagane i mai inn i arkivet. Dette har eg halde på med lenge, i ti år eller noko slikt, og på mystisk vis gir det meining i hovudet. Det s

Dei som kjenner meg veit at eg kjem nok til å skriva ganske mykje her sjølv om det verken er mai eller desember, men i morgon kan eg «ta fri frå skrivinga med godt samvit…

I kveld har eg vore på kreativ gruppe og tre ivrige damer har site med egg- og tempuramaleri og latt kvelden susa utan at me la merke til at timane gjekk. Eg er priviligert sidan eg havnar i denne mystiske flytsona der tida nesten sluttar å eksistera rett som det er, ulempa er at plutseleg har gått ein kveld utan at eg har lagt merke til det, og eg skulle jo eigentleg ha rydda nå. Kven kan gå og leggja seg når det er lyst ute?

image

Det var spennande å mala med denne typen fargar. Sidan eg har gløymt å spørja dei andre to om eg får leggja ut bileta her, så skal eg ikkje røpa meir enn at det eine er mitt. At dei andre er flinkare enn meg å mala lever eg godt med…

Nå avsluttar eg mai-bloggen min for denne gongen. Takk for fylgjet.
Eg må bare visa at då eg kom heim frå jobb i dag så stod det ein nydeleg rosa hortensia og venta på trappa. Tusen takk, Gerd.

image

Heidi

From → Uncategorized

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: