Gå til innhald

Ebeltoft

juni 25, 2017

 

imageDenne byen har me feriert i før, for 31 år sidan for å vera nøyaktig. Me leigde sommarhus her i lag med Jan og Hilde. Eg var gravid med Odd Christian og Hilde  med Ingvild. Det var sol og varmt og me bada mykje i sjøen dersom eg hugsar det rett. Nå er me ein generasjon inn i framtida. Så langt har det ikkje frista å finna fram badetøyet. Temperaturen her ligg på rundt femten grader, og regn og sol og vind skrur seg av og på slik at det er vanskeleg å svara kort på korleis vêret eigentleg er. Ebeltoft er framleis ein veldig koseleg småby.

 

 

I går føremiddag rakk me å gå rundt i gatene på litt lørdagshandel med innlagd pause med kaffi og vaffel på ein fortauskafe.

Så begynte det å regna og me sette oss i bilen for å sjå oss litt om i området.

 

 

Det er fint her. Etter å ha hatt ein middagspause i sommarhuset vårt med innlagd kaffi i sola og brodering av dåpskjole, gjorde me noko såpass spesielt i ein Danmarksferie som å dra på ein slags fjelltur. Me kjørte på smale grusvegar opp til det som på kartet heiter Mols bjerge.

 

 

Landskapet var vakkert og lyset heilt fantastisk. Eg har prøvd å fanga det med mobilen. Eg liker Leif sin hang til å ferdast litt utanfor allfarveg. I dag, sundag, har me og fått med oss noko heilt spesielt som eg kjem tilbake til i neste innlegg. Først på eg lasta ned nokre av bileta eg vil visa fram.

Heidi

From → Uncategorized

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: