Gå til innhald

Ei lita oktoberhelsing

oktober 8, 2017

Det vart ein fin dag med haustsol i dag og. Vandringsmannen eg deler hus med har vendt heim frå Polen og Tyskland med sykkelen sin. Det er koseleg å dela hus igjen. Eg har høyrt frå nokre av lesarane mine at blogginnlegga kan bli i lengste laget. Dette må vel vera det kortaste innlegget nokon sinne, for det var dette det vart tid til akkurat nå. Eg legg ved nokre bilete som ei helsing frå oktober og meg, og så skriv eg meir i morgon.

Heidi

From → Uncategorized

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: