Gå til innhald

Tiande oktober

oktober 10, 2017

God natt 09.10.2017 forside endelig utgave(1)

I går vart eg og Ingrid ferdige med førsteutkastet av boka vår. Det er veldig spennande å sjå om me får gitt ho ut på vanleg måte, eller om me brukar sporisand forlag. Ulempa med det siste er at biletbøker er relativt dyre å produsera, og me må klara å koma ned på ein akseptabel pris, sjølv om me ikkje treng å tena pengar på det. For oss er det gleda med å laga og ferdigstilla ei slik bok som er poenget i denne omgangen.

I går fekk me beskjed om at diktboka vår var klar til utsending frå trykkeriet, så nå er den og rett rundt svingen. Det er eit spennande liv, sjølv om det å venta på bøker langt i frå er det største spenningsmomentet akkurat nå…

Haustferien i år går av naturlege grunnar ikkje så langt. I går ettermiddag gjekk han til Orrestranda i strålande sol, og i dag kom han med ausande regn. Haustfargane er fine uansett.

Og framleis står det ei og anna blåklokke der og skjelv i regnet, så sommaren har ikkje heilt sluppe taket endå.

IMG_3379

Eg og Ingrid har vore på kafe. Me må skunda oss å gjera slikt mens me endå kan. Bryne er ein fin stad å bu på på den måten at me er «midt i byen» eller langt ute på landet etter ti minutt på sykkel, og etter 10-15 minutt i bil eller ein halvtime på sykkel er me ute på dei finaste strendene som finst. Det er lurt å skaffa seg regntøy og vindtette klede om ein skal få full glede av naturen her, men så pass har me forstått me som bur her. Nå skal eg feriera i eigen sofa med kaffi og strikketøy. Me har det ikkje så verst…

Heidi

From → Uncategorized

Kommenter innlegget

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s

%d bloggarar likar dette: